Kocaeli’de Bağdat Caddesi’ne 2 günde bin 450 ton asfalt

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kocaeli’de altyapı çalışmalarının ardından ilk kat asfaltının atıldığı Dilovası Bağdat Caddesi’nde son kat asfalt iki günde serildi.

KOCAELİ (İGFA) – Yoğun yağışlarda su baskını ve diğer risklerin yaşanmaması için Dilovası ilçesinde devlet hastanesine ulaşımda ilçe halkı tarafından yoğun olarak kullanılan Bağdat Caddesi’nde, yağmursuyu ve kanalizasyon altyapı çalışmaları gerçekleştirilmişti. Altyapı çalışmalarından sonra yola ilk kat asfaltını seren Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ekipleri, iki gün içerisinde de caddeye baştan sona kadar (Eynerce Caddesi kesişimindin dönel kavşaktan itibaren–altyapı çalışmasının yapıldığı kısım) toplamda bin 450 ton asfalt serdi.

Fen İşleri Dairesi Başkanlığı ekiplerinin yoğun çalışması ile yol konforu sağlanan Bağdat Caddesinin bin 300 metresi asfaltlandı. Yağmursuyu hattının mazgallarının da tamamlandığı cadde, kısa süre içerisinde modern bir görünüme kavuşturuldu.

Dilovası Bağdat Caddesi, ilçenin Batı Kavşağından başlayarak Dilovası Belediyesi önünde ilçe devlet hastanesi yönüne doğru uzanıyor. Büyükşehir Belediyesi, yolun Eynerce Caddesindeki kesişiminden devlet hastanesi dönüşü dahil olan kısımda altyapı çalışması gerçekleştirdi. Altyapı çalışması sonrasında yolda yapılan üstyapı çalışmaları sonucunda cadde, daha modern ve ulaşım konforu daha kaliteli hale getirilmiş oldu.

Giriş Yap

Sağlık ve Hastalık ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Betturkey Giriş -
Jokerbet - Canlı maç izle - Firma Rehberi - Firma Rehberi - Firma Rehberi - Firma Rehberi - Firma Rehberi - Firma Rehberi - Firma Rehberi -
Salus Medya - Antalya haberleri - fue hair transplant - Acibadem - hair transplant turkey - İzmir Haber - Cemil Tugay - Şanlıurfa Haber - Saat - Kastamonu Haber - SMM Panel - SMS Onay - Nazlım Cafe - Takipçi satın al - E-Pin Satış -