Korna sesli farkındalık eğitimi

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İSTANBUL (İGFA) – İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin (İBB) bağlı kuruluşu İETT, ulaşımda bisiklet farkındalığı için eğitim çalışmalarına başladı. Bisiklet kullananların ulaşımda hissettiklerini ve otobüs şoförlerinin onlara karşı daha bilinçli yaklaşabilmeleri amacıyla iç eğitim projesi hayata geçirildi. İlk etapta 175 İETT şoförüne eğitim verilmesi hedeflenen proje kapsamında eğitimler Dünya Bisiklet gününde yapılmaya başlandı.

OTOBÜSLE BURUN BURUNA EĞİTİM

Trafik uzmanı Tanzer Kantık tarafından verilen eğitimler, teorik ve pratik uygulamalı olmak üzere iki aşamalı olarak yapılıyor. Teorik bölümünde sürüşle ilgili teknik bilgiler şoförlere anlatılıyor. Eğitimlerin empati ve uygulama kısmında ise otobüs şoförleri bisiklet kullanıyor. Yanlarından yakın mesafeden otobüslerin geçmesi ve korna sesine maruz kalması sağlanıyor. Böylelikle trafikte bir an için kendilerini bisikletlilerin yerine koymaları ve bisikletlilerin yaşadığı hisleri birebir deneyimlemeleri amaçlanıyor.

Giriş Yap

Sağlık ve Hastalık ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Betturkey Giriş -
Jokerbet - Canlı maç izle - Firma Rehberi - Firma Rehberi - Firma Rehberi - Firma Rehberi - Firma Rehberi - Firma Rehberi - Firma Rehberi -
Salus Medya - Antalya haberleri - fue hair transplant - Acibadem - hair transplant turkey - İzmir Haber - Cemil Tugay - Şanlıurfa Haber - Saat - Kastamonu Haber - SMM Panel - SMS Onay - Nazlım Cafe - Takipçi satın al - E-Pin Satış -