Gündem

Bursa’da Saadet Partisi ‘Sultan Külliyeleri’ne dikkati çekti

BURSA (İGFA) – Bursa Yıldırım’da mahalle sakinlerinin de tepki gösterdiği Yıldırım Külliyesi’nin uyuşturucu mekanı haline geldiğini iddia eden Saadet Partili Hüseyin Çil, “Her sabah burası böyle. Külliye ile ilgili görevli bu pislikleri her sabah temizliyor, ama nafile her gece uyuşturucu ve şarap içenlerin mekanı haline gelmiş Sultan’ın külliyesi” diye konuştu.

Söz konusu yerin hemen yanında ilkokul, ortaokul, lise, bir halı sahası bulunan ve gençlerin yoğun olduğu yer olduğuna dikkati çeken Çil, okula giden öğrenci ve velileri çekinerek, korkarak okula gidip geldikleri yönünde şikayetlerinin de olduğunu ifade ederek, “Külliye bahçesi duvarlarına biriken yaprakları da uyuşturucu kullananlar yakıyor, tarihi taş duvarlar tahrip oluyor” dedi.

Her yıl 3 milyon kişinin ziyaret ettiği Bursa’da, Sultan Külliyeleri’nin turistlerin uğrak mekanları arasında yer aldığını belirten Çil, “Bursa’da altı tarihi eser Unesco Dünya Mirasına alındı ama tarihe sahip çıkılamıyor” diyerek yetkilileri göreve davet etti.

Berkan Yıldırım

1992 doğumlu. Eskişehir Üniversitesi Radyo Televizyon ve Sinema bölümü 3. sınıf öğrencisi. 2 yıldır çeşitli dergilerde editörlük görevi yapmaktadır. En büyük hayali ulusal bir gazetede editörlük görevine devam etmek.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu

Bu sayfanın içeriğini kopyalayamazsınız

Betturkey Giriş - Beinwon - Beinwon - iddaa tahminleri - Jokerbet - Canlı maç izle - Firma Rehberi - Firma Rehberi - Firma Rehberi - Firma Rehberi - Firma Rehberi - Firma Rehberi - Firma Rehberi - Sahabet giriş - Casibom giriş - Sekabet giriş - Tipobet giriş - Fixbet giriş - Fitcas giriş - Tipobet - Tipobet -
Salus Medya - Antalya haberleri - fue hair transplant - Acibadem - hair transplant turkey - İzmir Haber - Cemil Tugay - Şanlıurfa Haber - Saat - Kastamonu Haber -