Denizli Büyükşehir’den Buldan’a yeni itfaiye hizmet binası

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

DENİZLİ (İGFA) – Türkiye’de örnek gösterilen itfaiye teşkilatına sahip Denizli Büyükşehir Belediyesi, itfaiye hizmetlerinde kaliteyi daha da artırmak için ihtiyaç olan bölgelere yeni hizmet binaları kazandırıyor. Denizli Büyükşehir Belediyesi bu kapsamda Buldan ilçe merkezine yeni itfaiye hizmet binası inşa ediyor. Yaklaşık 400 metrekare alan içerisine inşa edilen itfaiye hizmet binası 2 kat olarak yapılırken, tesis içerisinde araç parkı, idari kısım ve personel kullanım alanları bulunuyor. İtfaiye hizmetlerinin daha da modern şartlarda hizmet vereceği 4 itfaiye araç kapasiteli hizmet binasında bekleme salonu, yemekhane ve diğer sosyal ihtiyaçların karşılanabileceği alanlar da yer alıyor.

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Denizli’nin büyükşehir olması ile birlikte itfaiye hizmetlerini tüm kentte vermeye başladıklarını belirterek, bugün dünya standartlarında donanıma sahip bir teşkilata sahip olduklarını söyledi. İtfaiye teşkilatının araç, ekipman ve personeli ile Türkiye’ye örnek olduğunu vurgulayan Başkan Zolan, “Vatandaşlarımıza daha iyi hizmet verebilmek, canlarına tek bir zarar gelmemesi için gece gündüz çalışmaya devam ediyoruz. Bu kapsamda Buldan ilçe merkezimize yeni bir itfaiye hizmet binası kazandırıyor, teşkilatımızın gücüne güç katıyoruz. Yeni binamız şimdiden hayırlı olsun” dedi.

Giriş Yap

Sağlık ve Hastalık ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Betturkey Giriş -
Jokerbet - Canlı maç izle - Firma Rehberi - Firma Rehberi - Firma Rehberi - Firma Rehberi - Firma Rehberi - Firma Rehberi - Firma Rehberi -
Salus Medya - Antalya haberleri - fue hair transplant - Acibadem - hair transplant turkey - İzmir Haber - Cemil Tugay - Şanlıurfa Haber - Saat - Kastamonu Haber - SMM Panel - SMS Onay - Nazlım Cafe - Takipçi satın al - E-Pin Satış -