DFDS yardım gemisi İskenderun’da

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İSTANBUL (İGFA) – T.C. Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Denizcilik Genel Müdürlüğü, AFAD, İstanbul Valiliği, Pendik Kaymakamlığı, UND ve İTO lojistik Komitesi koordinasyonları ile afet bölgesine, iş makinesi ve ihtiyaç malzemesi ulaştırmak üzere DFDS Pendik Terminali’nden tam kapasite ile hareket eden Pergamon Seaways gemisi, İskenderun’a yanaştı.

245 parça ağır iş makinesi ve aracın yanı sıra yiyecek, içecek, ısıtıcı, jeneratör, battaniye, çadır vb. ihtiyaç malzemesi, depremzedelerin ve arama ve kurtarma ekiplerinin hizmetine sunulmak üzere İskenderun’a ulaştırıldı. İş makinesi operatörleri ve araç şoförlerinin İstanbul’dan Hatay’a intikali de DFDS tarafından koordine edildi.
DFDS’in hizmet sunduğu Pendik ve Mersin limanlarında görev yapan özel eğitimli köpekler de deprem felaketinin gerçekleştiği günden itibaren bölgede arama-kurtarma çalışmalarına destek veriyor.

Giriş Yap

Sağlık ve Hastalık ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Betturkey Giriş -
Jokerbet - Canlı maç izle - Firma Rehberi - Firma Rehberi - Firma Rehberi - Firma Rehberi - Firma Rehberi - Firma Rehberi - Firma Rehberi -
Salus Medya - Antalya haberleri - fue hair transplant - Acibadem - hair transplant turkey - İzmir Haber - Cemil Tugay - Şanlıurfa Haber - Saat - Kastamonu Haber - SMM Panel - SMS Onay - Nazlım Cafe - Takipçi satın al - E-Pin Satış -