ERÜ İle İTÜ arasında iş birliği protokolü

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Erciyes Üniversitesi (ERÜ) ile İstanbul Teknik Üniversitesi (İTÜ) arasında iş birliği protokolü imzalandı. Protokol kapsamında Öğrenci, Araştırma Görevlisi ve Öğretim Üyesi değişim programları ve Ortak bilimsel konferans, sempozyum, seminerler düzenlenecek.

Haber Giriş Tarihi: 03.11.2022 07:15

Haber Güncellenme Tarihi: 03.11.2022 07:15

Mehmet UZEL (KAYSERİ İGFA)
Rektörlük toplantı Salonu’nda gerçekleştirilen protokol imza töreninde konuşan Rektör Prof. Dr. Fatih Altun,”İTÜ ile yapılan bu akademik iş birliğinin her iki üniversiteye şehirlerimize ve ülkemize hayırlı olmasını güzel projeler ortaya konmasını nasip etmesini ve hayırlara vesile olmasını diliyorum” dedi.

Rektör Prof. Dr. İsmail Koyuncu’ya imza töreninde yaptığı konuşmada, protokolün önemine dikkat çekerek, “Ülkemizin iki güzide Araştırma Üniversitesi’nin ileriye dönük olarak ortak akademik iş birliği protokolünün hayırlara vesile olmasını diliyorum. Ortak iş birlikleri ortak araştırma merkezleri ortak projeler ve tecrübe aktarımları konusunda somut projeler geliştirmek istiyoruz” diye konuştu.

Konuşmaların ardından Rektör Altun ile Rektör Koyuncu protokole imza attı.

Giriş Yap

Sağlık ve Hastalık ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

megapari Jokerbet - Canlı maç izle - Firma Rehberi - Firma Rehberi - Firma Rehberi - Firma Rehberi - Firma Rehberi - Firma Rehberi - Firma Rehberi -
Salus Medya - Antalya haberleri - İzmir Haber - Cemil Tugay - Şanlıurfa Haber - Saat - Kastamonu Haber - SMM Panel - SMS Onay - Nazlım Cafe - Takipçi satın al - E-Pin Satış - Kuranda Evrim - Havadis -