Hizmet üretiminde gayrimenkulde gerileme

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

ANKARA (İGFA) – Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) Ocak ayına ilişkin Hizmet Üretim Endeksi verilerini yayımladı.

Buna göre hizmet üretim endeksi yıllık yüzde 0,6 oranında arttı.

Hizmet üretim endeksi Ocak ayında bir önceki yılın aynı ayına göre yüzde 0,6 artış gösterirken, aynı ayda ulaştırma ve depolama hizmetleri yüzde 0,6 arttı, konaklama ve yiyecek hizmetleri yüzde 1,1, bilgi ve iletişim hizmetleri yüzde 4,9, mesleki, bilimsel ve teknik hizmetler yüzde 6,0, idari ve destek hizmetleri ise %3,5 artarken, gayrimenkul hizmetleri yüzde 8,6 azaldı.

Bu arada hizmet üretim endeksi (2021=100) 2024 yılı Ocak ayında bir önceki aya göre yüzde 2,3 azaldı.

Aynı ayda ulaştırma ve depolama hizmetleri yüzde 7,2 azalırken, gayrimenkul hizmetleri de yüzde 0,4 oranında azaldı. Verilere göre, konaklama ve yiyecek hizmetleri yüzde 0,7, bilgi ve iletişim hizmetleri yüzde 3,4, mesleki, bilimsel ve teknik hizmetler yüzde 4,1, idari ve destek hizmetleri ise yüzde 1,4 artış kaydetti.

Giriş Yap

Sağlık ve Hastalık ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Betturkey Giriş -
Jokerbet - Canlı maç izle - Firma Rehberi - Firma Rehberi - Firma Rehberi - Firma Rehberi - Firma Rehberi - Firma Rehberi - Firma Rehberi -
Salus Medya - Antalya haberleri - fue hair transplant - Acibadem - hair transplant turkey - İzmir Haber - Cemil Tugay - Şanlıurfa Haber - Saat - Kastamonu Haber - SMM Panel - SMS Onay - Nazlım Cafe - Takipçi satın al - E-Pin Satış -