Öngören ve Ene, DEBAGED’in konuğu oldular

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

DENİZLİ (İGFA) – Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi 3. haftasında deplasmanda Yukatel Merkezefendi Belediyesi ile karşılaşacak olan TOFAŞ’ta Genel Menajer Tolga Öngören ve Başantrenör Orhun Ene Denizli’de panele katıldı.

Denizli Basketbol Geliştirme Derneği’nin (DEBAGED) konuğu olan Öngören ve Ene, DEBAGED’ın Akademik ve Sportif Eğitim Komitesi proje ve programları kapsamında olan “Altyapıdan A takıma Giden Yol 2” panelinde Denizlili basketbol insanlarıyla söyleşi gerçekleştirdi. DEBAGED Saymanı Şule Yılmaz’ın moderatörlüğünde, DEBAGED Başkanı Sinan Soylu ve Genel Sekreteri Taylan Erdoğmuş’un da yer aldığı programda sürdürebilirlik ve doğru yapılanma konuları üzerine bilgiler paylaşılırken, konuşmacılar kulüp-veli-çocuk ilişkileri hakkında da tecrübelerini aktardı.

Soru-cevap bölümüyle son bulan panel sonunda TOFAŞ Spor Kulübü Genel Menajer Tolga Öngören ve TOFAŞ Basketbol A Takım Başantrenörü Orhun Ene’ye dernek adına teşekkür plaketi takdim edildi.

Giriş Yap

Sağlık ve Hastalık ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Betturkey Giriş -
Jokerbet - Canlı maç izle - Firma Rehberi - Firma Rehberi - Firma Rehberi - Firma Rehberi - Firma Rehberi - Firma Rehberi - Firma Rehberi -
Salus Medya - Antalya haberleri - fue hair transplant - Acibadem - hair transplant turkey - İzmir Haber - Cemil Tugay - Şanlıurfa Haber - Saat - Kastamonu Haber - SMM Panel - SMS Onay - Nazlım Cafe - Takipçi satın al - E-Pin Satış -