PROMOGIFT İstanbul’a ziyaretçilerden tam not

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İSTANBUL (İGFA) – Her sektörden ve her ölçekten tüm işletmelerin farklı ihtiyaçlarına yönelik tanıtım ve promosyon çözümleri sunan PROMOGIFT İstanbul, bu yıl ilk kez ayrı bir fuar olarak düzenlendi.

Türkiye’nin yanı sıra onlarca farklı ülkeden de doğrudan satın almacıları ağırlayan fuara en çok yabancı ziyaretçi sırasıyla Gürcistan, Bulgaristan, KKTC, Afganistan, İspanya, İtalya, Libya, Almanya, Arnavutluk ve Irak’tan geldi.

Toplam ziyaretçi sayısını yüzde 46 arttırmayı başaran fuarın, katılımcı ve ziyaretçileri, PROMOGIFT İstanbul 2023’ten oldukça memnun ayrıldı.

Promosyon sektörünün Tüyap Beylikdüzü’ndeki sonraki buluşması 31 Ekim – 03 Kasım 2024 tarihlerinde olacağı kaydedildi.

Giriş Yap

Sağlık ve Hastalık ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Betturkey Giriş -
Jokerbet - Canlı maç izle - Firma Rehberi - Firma Rehberi - Firma Rehberi - Firma Rehberi - Firma Rehberi - Firma Rehberi - Firma Rehberi -
Salus Medya - Antalya haberleri - fue hair transplant - Acibadem - hair transplant turkey - İzmir Haber - Cemil Tugay - Şanlıurfa Haber - Saat - Kastamonu Haber - SMM Panel - SMS Onay - Nazlım Cafe - Takipçi satın al - E-Pin Satış -