Gündem

Sarıgül: Koltuk için yön değiştirmedik

ANKARA (İGFA) – Son genel seçimlerde CHP listelerinden Erzincan Milletvekili seçilen Türkiye Değişim Partisi Genel Başkanı Mustafa Sarıgül, partisinin CHP ile birleşeceğini açıklaması sonrasında bazı kesimlerin eleştirilerine neden olmuştu.

Sarıgül, söz konusu eleştirilere sosyal medya hesabından yaptığı kısa ve öz cümleler gün boyu yanıt vermeye çalıştı.

Sarıgül, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu etiketleyerek yaptığı paylaşımlarında, “Nokta kadar menfaat için virgül kadar eğilmedik”, “Yapıcı ve yol gösterici siyaset yaptık. Sorunun değil çözümün parçası olduk”, “Koltuk için yön değiştirmedik, saf değiştirmedik, ağız değiştirmedik” ifadelerini kullandı.

Berkan Yıldırım

1992 doğumlu. Eskişehir Üniversitesi Radyo Televizyon ve Sinema bölümü 3. sınıf öğrencisi. 2 yıldır çeşitli dergilerde editörlük görevi yapmaktadır. En büyük hayali ulusal bir gazetede editörlük görevine devam etmek.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu

Bu sayfanın içeriğini kopyalayamazsınız

Betturkey Giriş - Beinwon - Beinwon - iddaa tahminleri - Jokerbet - Canlı maç izle - Firma Rehberi - Firma Rehberi - Firma Rehberi - Firma Rehberi - Firma Rehberi - Firma Rehberi - Firma Rehberi - Sahabet giriş - Casibom giriş - Sekabet giriş - Tipobet giriş - Fixbet giriş - Fitcas giriş - Tipobet - Tipobet -
Salus Medya - Antalya haberleri - fue hair transplant - Acibadem - hair transplant turkey - İzmir Haber - Cemil Tugay - Şanlıurfa Haber - Saat - Kastamonu Haber -