Gündem

Şairlerin şarkı olmuş şiirleri 8 Şubat’ta CRR’de

Hakan Talu yönetimindeki CRR Türk Müziği Türk Müziği Topluluğu’nun, 8 Şubat’ta vereceği konserde; aşk, hüzün, sevinç ve İstanbul temalı ölümsüz eserlerden oluşan repertuvar müzikseverlerle buluşacak. Bu eserlerden bazıları şöyle: Enginde Yavaş Yavaş Günün Minesi Soldu, İstanbul’da Boğaz İçinde, Bir Ateşim Yanarım, Gri Denizin Nazlı Kızı ve Martılar. Merve Utandı Kalkan, Leyla Ertem, Selin Yücesoy, Esra İpekçioğlu, Sait Berker Seymenoğlu, Alican Aygün, Yaşar Binici ve Murat Avşar solist olarak yer alacak.20 ve 30 TL olan konserin biletleri, CRR Konser Salonu Gişesi ve Biletix’ten temin edilebilir. 

Hibya Haber Ajansı

Berkan Yıldırım

1992 doğumlu. Eskişehir Üniversitesi Radyo Televizyon ve Sinema bölümü 3. sınıf öğrencisi. 2 yıldır çeşitli dergilerde editörlük görevi yapmaktadır. En büyük hayali ulusal bir gazetede editörlük görevine devam etmek.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu

Bu sayfanın içeriğini kopyalayamazsınız

Betturkey Giriş - Beinwon - Beinwon - iddaa tahminleri - Jokerbet - Canlı maç izle - Firma Rehberi - Firma Rehberi - Firma Rehberi - Firma Rehberi - Firma Rehberi - Firma Rehberi - Firma Rehberi - Sahabet giriş - Casibom giriş - Sekabet giriş - Tipobet giriş - Fixbet giriş - Fitcas giriş - Tipobet - Tipobet -
Salus Medya - Antalya haberleri - fue hair transplant - Acibadem - hair transplant turkey - İzmir Haber - Cemil Tugay - Şanlıurfa Haber - Saat - Kastamonu Haber -